Чоткий паца » На замєтку

Як приготувати Фанту.

Інгредієнти: 
Апельсини великі 4 шт. 
Лимон 1 шт. 
Вода 700 мл. 
Газована питна вода (мінералка) 500 мл. 
Цукровий пісок 150 гр. або за смаком 

Рецепт: 
Добре вимити фрукти щіткою в теплій воді. 
Тонкою теркою або ножем зрізати з них цедру, вичавити сік. 
Кладемо цедру і сік в каструльку. 
Додаємо цукор, заливаємо 700 мл. окропу, кип'ятимо 1-2 хвилини, охолоджуємо і ставимо в холодильник на 4-5 годин. 
Проціджуємо через велике сито, розводимо газованою водою і подаємо.

Просмотров: 452 | Дата: 19.06.2025
Всього коментарів: 0
avatar